.airforce Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .airforce Domains

Whether you’re on active duty or a veteran, a .AIRFORCE domain name is a great way to combine your online presence with your military efforts. It’s one of the simplest ways to add unique branding and appeal to a specific niche—anyone who sees your domain will know that your website includes Air Force-related content.

Why choose a .AIRFORCE domain?

 • If you’re creating a personal website, a .AIRFORCE domain name is much more unique and memorable than a generic domain name like .COM. There’s also great availability, so you can get the exact name you want, like firstnamelastname.airforce.
 • Veterans, veteran support groups, and any other individual or organization with an interest in the Air Force can take advantage of a .AIRFORCE domain name.

How to use your .AIRFORCE domain

 • VETERANS
  Create a personal portfolio or blog about your experience in the Air Force.
 • VETERAN SUPPORT GROUPS
  Veteran assistance groups that help with job placement, PTSD treatment, and more can connect with veterans in this specific niche.
 • FAMILIES
  Those with sons, daughters, grandchildren, or other family members in the Air Force can use this domain to share updates about them while they are deployed.
 • HISTORIANS
  Historians with a specialization in military or airforce history can indicate their area of study with a .AIRFORCE domain.