.army Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .army Domains

Now you can use your domain name to show that you take pride in service and duty to your country. A .ARMY domain name is instantly recognizable and memorable, and anyone who sees your domain name will instantly associate your site with the word “army.”

Why choose a .ARMY domain?

 • .ARMY domain names are great for both active personnel and veterans. If you want your personal website to be associated with your military service, a .ARMY domain clearly communicates that you’re a proud of your service to your country.
 • Because .ARMY is a New Domain, there’s also great availability. In addition to the benefits of having .ARMY in your online address, you’ll also likely stand a better chance of getting a firstnamelast.army domain name than you would with .COM or .NET.

How to use your .ARMY domain

 • VETERANS
  Create a personal portfolio or blog about your experience in the Army.
 • VETERAN SUPPORT GROUPS
  Veteran assistance groups that help with job placement, PTSD treatment, and more can connect with veterans in this specific niche.
 • FAMILIES
  Those with sons, daughters, grandchildren, or other family members in the Army can use this domain to share updates about them while they are deployed.
 • HISTORIANS
  Historians with a specialization in military or Army history can indicate their area of study with a .ARMY domain.