Alex

Alex

Çfarë është SSL dhe Let’s Encrypt SSL?

Një nga komponentët më të rëndësishëm të biznesit online është krijimi i një ambienti të besueshëm ku klientët potencialë të ndihen të sigurt për blerjen e tyre. SSL(Secure Sockets Layer) siguron krijimin e një lidhjeje të koduar midis një serveri…

Çfarë janë NVMe Drives?

Përditësimi më i madh që mund t’i bëni PC-së tuaj të vjetër është ruajtja më e shpejtë. NVMEe (Non-Volatile Memory Express) është ndërfaqja e fundit më e madhe e ruajtjes, për laptopë dhe desktop, dhe ofron shpejtësi më të shpejtë…

Si të filloni një biznes online

Nëse gjithmonë keni dashur të filloni një biznes në internet, atëherë lexoni këtë artikull. Këtu janë hapat e parë për të filluar një biznes online. Përcaktoni qëllimet tuaja Si fillim, duhet të vendosni qëllime të qarta. Listoni të gjitha qëllimet…

Avantazhet e Litespeed

Shpejtësia konsiderohet si një nga faktorët më të rëndësishëm që përdoruesit të qëndrojnë në faqen tuaj. LiteSpeed jo vetëm që kujdeset për shpejtësinë dhe performancën, por gjithashtu ndihmon në parandalimin e çdo lloj sulmi në faqen tuaj. Ai siguron rezultate…

Si të krijojmë një dyqan online me PrestaShop

PrestaShop përdoret nga një numër i madh sipërmarrësish në mbarë botën. Është zgjidhja më e mirë për të krijuar një faqe e-commerce. PrestaShop u mundëson përdoruesve të ndërtojnë dyqanet e tyre online edhe pa patur njohuri teknike. Instalimi i PrestaShop…

Tashmë Web hosting i sigurtë me CloudyHost dhe ImunifyAV!

ImunifyAv, Skaneri i fuqishëm kundër Malware tani në CloudyHost.com FALAS! Siguria e faqes tuaj nuk do te jete nje shqetesim Në 2018, cPanel, në bashkëpunim me CloudLinux, filluan të ofronin integrimin ImunifyAV në të gjithë serverat cPanel dhe WHM. ImunifyAV…

Si të blejmë një domain?

Në këtë postim do të mësoni se çfarë është emri i domain-it në të vërtetë dhe si mund ta blejmë atë. Është shumë e rëndësishme në ditët e sotme të keni një adresë të personalizuar të biznesit që mund të…