Avantazhet e Litespeed

Litespeed advantages

Shpejtësia konsiderohet si një nga faktorët më të rëndësishëm që përdoruesit të qëndrojnë në faqen tuaj. LiteSpeed jo vetëm që kujdeset për shpejtësinë dhe performancën, por gjithashtu ndihmon në parandalimin e çdo lloj sulmi në faqen tuaj. Ai siguron rezultate të jashtëzakonshme duke përmirësuar edhe më shumë përvojat e përdoruesve. LiteSpeed ka shumë avantazhe që e bëjnë atë të jetë serveri më i shpejtë në botë.

Më poshtë po rendisim disa arsye kryesore se përse LiteSpeed është zgjedhja më e mirë në vend të Apache ose një ndonjë alternative tjetër.

LiteSpeed ​​Web Server rrit performancën

LiteSpeed ​​punon shumë mirë në faqet që kanë shumë trafik. E gjithë kjo ndodh me burime minimale të tilla si: memorja dhe CPU. LiteSpeed ​​shpërndan përmbajtjen më shpejt se çdo server tjetër web. Ai ​​është më efikas me faqet e internetit që kanë shumë vizitorë.

LiteSpeed ​​Web Server rrit sigurinë

​​Karakteristikat e sigurisë të LiteSpeed janë të dobishme kur faqja e internetit merr ndonjë sulm DoS ose DDoS. Mund të themi se sulme të tilla janë mjaft të njohura këto ditë dhe ndodhin shumë shpesh. LiteSpeed ​​do t’ju mbrojë nga shumica e tyre. Serverat LiteSpeed të GreenHost.al ​​janë të përditësuar dhe të sigurt.

LiteSpeed redukton kostot hardware

Përveç përfitime të tilla si siguria dhe shpejtësia e faqes suaj të internetit, LiteSpeed gjithashtu zvogëlon shpenzimet tuaja për administrimin e sistemeve pasi përfshin 24 orë mbështetje teknike për 7 ditë në javë. Ju mund të merrni ndihmë të menjëhershme.

Merrni rezultate më të mira

Ju nuk dëshironi që faqja juaj e internetit të jetë e ngadaltë. Një faqe e ngadaltë do të thotë vizitorë dhe shitje të humbura. LiteSpeed do t’ju japë performancën më të mirë në mënyrë që faqja juaj të punojë në çdo kohë.

Kemi listuar disa nga avantazhet e LiteSpeed në krahasim me Apache

  • Është deri në gjashtë herë më i shpejtë se Apache
  • Është tre herë më i shpejtë se Apache në SSL
  • LiteSpeed bën që faqet e Magneto të funksionojnë deri në 75 herë më shpejt
  • Rrit performancën PHP me 50%
apache vs litespeed server load
Koha e ngarkimit

Serverat e CloudyHost.com janë të konfiguruar me teknologjitë e serverit LiteSpeed në mënyrë që faqet e internetit t’ju ofrojnë të gjitha përfitimet.

LiteSpeed ofrohet falas me çdo paketë hosting që ju zgjidhni në CloudyHost.com