.baby Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .baby Domains

The .BABY domain is for parents, and their little ones, everywhere. New parents can introduce the world to the new addition to the family by using a .BABY domain. It can also serve as the homebase for baby showers and registries. Businesses and organizations that focus on infants can use .BABY as a memorable way of indicating their services or expertise.

Why choose a .BABY domain?

  • Use a .BABY domain to share baby shower details, host a registry, or welcome a new child into the world.
  • Connect with other parents with a .BABY blog or forum board.
  • Get your baby products or services in front of the right audience while using a domain with better availability.