.BE Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .BE Domains

The .BE domain extension is a ccTLD (country code top level domain) and the internet country code for Belgium.

Why choose a .BE domain?

If your company is looking to gain or has already attained a presence in Belgium, owning a .BE domain should be part of your business plan

Great for domain hacks, such as tobeornotto.BE or where to .BE.

About .BE domain names

Located in Western Europe, bordering the North Sea, between France and the Netherlands, Belgium gained its independence in 1830. The country covers 11,786.93 square miles, an area about the size of Maryland. Interestingly, 60% if the population speaks Dutch, 40% French, and less than 1% is considered legally bilingual.

Why should I register a .BE domain name?

Registering a .BE domain is the perfect way to show your business is localized in Belgium. Having a .BE extension demonstrates your company’s loyalty to local markets, while maintaining your professional image.

Protecting your identity is crucial. That is true for your personal identity as well as your online identity. Safeguarding your assets is non-negotiable in today’s world. By registering your trademark in ccTLDs, you are taking one more step toward protecting your business. You have enough to worry about in business. Don’t let having your competitors acquire your name be one of those worries. By holding your trademark in ccTLDs, you will not have to concern yourself with attempting to acquire your name after someone else has registered it.

There are no restrictions for registering .BE domain names

Registration for these domain names is open to anyone, similar to .COM, .NET, or .ORG.

More information
The .BE Registry: dns.be