.Broker Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .Broker Domains

Show website visitors that you are the right partner to help sellers and buyers with their transactions by using a .BROKER domain name. Demonstrate your brokerage expertise and stand out in your community with a highly relevant website ending.

Why choose a .BROKER domain?

  • Brokerage firms can bring in new clients through an online portal that incorporates a relevant keyword to the right of the dot.
  • Mortgage and real estate brokers can use a .BROKER TLD as the online home for their lending and transactional software to create a branded customer experience.
  • Stock trading apps and websites can use the .BROKER ending to empower users who want to handle their own financial portfolios.