.buzz Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .buzz Domains

Whether you’re on Twitter, Facebook, Reddit, or blogs, it’s impossible to ignore the scale of online social interaction. .BUZZ domains provide a platform for engaging in social media and generating that all-important buzz about the latest online trends.

Why choose a .BUZZ domain?

  • In a sea of breaking news, cat pictures, funny videos, and social causes, a .BUZZ domain can make your message or company stand out.
  • If there’s a new product, trend, or event that has everyone talking, .BUZZ is the domain for discussing it online. It’s the perfect solution for any website that focuses on the latest news and opinions.