.BZ Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .BZ Domains

The .BZ domain is a ccTLD (country code top level domain), and the Internet country code for Belize.

Why choose a .BZ domain?

  • If your business is looking to gain or has already attained a presence in Belize, owning a .BZ domain should be part of your plan.
  • .BZ can be used as an abbreviated version of “business”—it’s even shorter than .BIZ.
  • .BZ is very popular in Italy. There, BZ is the abbreviation for Bolzano and the province of Bolzano-Borzen.

Having a .BZ domain can be used as an indicator that you and your company are ready for business. .BZ enables your business to present itself as a serious player in the global marketplace, and helps you do what you do best – get down to business.