.CA Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .CA Domains

.CA is one of the fastest-growing domain extensions, as Canadians embrace the domain that tells users that they’re proud to be from Canada. This unique name space is a great way to make Canadian individuals or businesses stand out and connect with other Canadian citizens online.

Why choose a .CA domain?

  • This ccTLD is restricted to Canadians, and the registration vetting process ensures that the .CA space remains exclusive.
  • Give your website visitors context with a domain that tells them where you are from.
  • Enjoy a less crowded namespace, increasing your chances of getting your first choice of domains.