.care Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .care Domains

.CARE domains are perfect for any organization that focuses on providing assistance, or for businesses and services like child care, health care, elderly care, or hospice care.

Why choose a .CARE domain?

  • If you own a business with “Care” in its name—like a daycare—you can register the matching domain name with no unnecessary words or characters.
  • There are no restrictions on .CARE domain name registrations. Everyone can register, and the domain can be used for any purpose.