.careers Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .careers Domains

When people look for a new gig, they look online. Websites like Monster.com, careerbuilder.com, and indeed.com have changed the way people look for work, and the .CAREERS creates a specific namespace for job-focused websites.

Why choose a .CAREERS domain?

  • .CAREERS allows you job postings site to be specific and memorable. Think along the lines of “engineering.careers” or “accounting.careers.”
  • The .CAREERS domain isn’t just for job boards. It could also be used for motivational blogs, job search training, networking, and anything else that relates to advancing your professional life.