.casa Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .casa Domains

“Casa” is the word for “house” in both Spanish and Italian, and .CASA is a New Domain name that helps your business or organization connect with internet users who speak those languages.

Why choose a .CASA domain?

  • A .CASA domain can work for home improvement blogs, non-profit organizations and shelters, real estate professionals, mortgage brokers, and more.
  • There are no restrictions on .CASA domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.