Categoria Ecommerce

Pse duhet të zgjidhni WooCommerce?

Mijëra biznese po fillojnë të lançojnë bizneset e tyre online. WooCommerce është zgjidhja më e mirë. Në këtë artikull do të shpjegojmë se pse duhet të zgjidhni WooCommerce.  Çfarë është WooCommerce? WooCommerce është një shtojcë eCommerce për WordPress. Kjo e…

Çfarë është Magento?

Magento është një platformë ecommerce e ndërtuar mbi teknologjinë me burim të hapur i cili i siguron tregtarëve kontroll mbi pamjen, përmbajtjen dhe funksionalitetin e dyqanit të tyre në internet. Magento është projektuar që të përdoret dhe nga dikush që…