Categoria Hosting

Çfarë MailChannels delivery?

MailChannels Cloud është një SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), shërbim që kontrollon dhe identifikon spammers në rrjet dhe eliminon problemet e email-eve. Mund të ruajë reputacionin më të mirë të postës elektronike dhe të sigurojë që email-et të arrijnë me…

Çfarë është Joomla?

Joomla është një nga sistemet më të njohura të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) në botë që ju lejon të krijoni dhe menaxhoni lehtë një website dinamik. Është shkruar në PHP dhe përdor një bazë të dhënash MySQL për ruajtjen e…

Çfarë është cPanel?

cPanel është një panel kontrolli që lejon menaxhimin e faqeve  nga një ndërfaqe e bazuar në ueb. Pa cPanel, ju do t’u keni nevojë për njohuri teknike për të menaxhuar faqet tuaja. Por me cPanel, ju jeni në gjendje të…

Çfarë është MariaDB?

MariaDB është një sistem i menaxhimit të bazës së të dhënave me burim të hapur që është një zëvendësim i përshtatshëm për teknologjinë e bazës së të dhënave MySQL. MariaDB synon të ketë pajtueshmëri të lartë me MySQL dhe përputhjen…

Çfarë është PHP 7.3?

PHP është gjuha e skriptimit më e përdorur me mbi 80% të faqeve në internetit. PHP përshtatet lehtësisht në HTML, dhe është fleksibël. Shpesh përdoret për të krijuar përmbajtje dinamike, të tilla si PDF, imazhe dhe video. Gjithnjë e më…

Çfarë është PostgreSQL?

PostgreSQL është një sistem i përgjithshëm i menaxhimit të bazës së të dhënave dhe në të njejtën kohë, sistemi më i avancuar me burim të hapur. PostgreSQL është projektuar për platforma UNIX-like. Sidoqoftë, PostgreSQL u projektua gjithashtu që të mund…

Çfarë është Ruby on Rails?

Rails janë një nga sistemet e shumta në botën e programimit të aplikacioneve dhe zhvillimit të uebit. Këto sisteme janë koleksione kodesh që i japin aplikacioneve dhe zhvilluesve të uebit zgjidhje për detyra të përsëritura, që kërkojnë kohë, gjëra të…

Çfarë është Node.js?

Node.js është një mjedis runtime JavaScript. Mjedisi i Node përfshin gjithçka që ju nevojitet për të ekzekutuar një program të shkruar në JavaScript. Node.js është një burim i hapur për zhvillimin e aplikacioneve. Aplikacionet mund të kryhen brenda në OS…

Çfarë janë NVMe Drives?

Përditësimi më i madh që mund t’i bëni PC-së tuaj të vjetër është ruajtja më e shpejtë. NVMEe (Non-Volatile Memory Express) është ndërfaqja e fundit më e madhe e ruajtjes, për laptopë dhe desktop, dhe ofron shpejtësi më të shpejtë…