Categoria WordPress

Shtojcat më të mira të WordPress për SEO

SEO është shumë i rëndësishëm për çdo faqe interneti. Për optimizimin e motorëve të kërkimit ju nevojiten disa shtojca SEO.Në këtë artikull, ne do të ndajmë me ju shtojcat më të mira të SEO. 1. Yoast SEO Shtojca Yoast Seo…

5 Gabime që duhen shmangur në WordPress

1. Faqja nuk është përshtatur për paisje mobile Pajisjet celulare po bëhen shpejt mënyra më e zakonshme e lundrimit në faqet e internetit të WordPress. Kjo është arsyeja se pse faqja juaj e internetit duhet të jetë e lexueshme në…

Çfarë është WordPress?

WordPress është mënyra më e thjeshtë dhe më popullore për të krijuar një faqe interneti ose një blog. Mund të jetë sistemi më i lehtë dhe më fleksibël i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) për fillestarët. WordPress ju mundëson të ndërtoni…