.CD Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .CD Domains

When searching online, Congolese internet users expect to see website addresses with .CD domain names. Whether you are a Congolese local, a small business owner, a hotel owner, a shopkeeper, or just someone who appreciates legendary music and wildlife, a .CD domain name is for you! With a .CD domain name you will rank higher in local search results and in the hearts of the locals.

Show your connection to the Congolese culture and commitment to providing the best internet experience in the Democratic Republic of the Congo with .CD domain. A .CD domain name is short, professional and memorable helping your website stand out in a sea of content online. The hotel sector in the Democratic Republic of the Congo is a large and growing market. The second largest country in Africa, the Democratic Republic of the Congo is blessed with vast natural resources and ecology that boosts tourism and exports.

Protecting your brand is as important as growing it. Registering your brand name in the Democratic Republic of the Congo is one of the best preventative measures you can take to secure your trademark and combat copyright infringement. Your domain name is your brand and your brand is you! Register your perfect .CD domain name before someone else does.