Çfarë është PHP 7.3?

PHP është gjuha e skriptimit më e përdorur me mbi 80% të faqeve në internetit.

PHP përshtatet lehtësisht në HTML, dhe është fleksibël. Shpesh përdoret për të krijuar përmbajtje dinamike, të tilla si PDF, imazhe dhe video. Gjithnjë e më tepër është duke u përditësuar, me qëllim që të ofrohen veçori të reja dhe të përmirësohet performanca.

PHP-ja është pjesa më e rëndësishme e WordPress dhe për të pasur një performancë të mirë, duhet të keni versionin e fundit.       

PHP 7.3 tani është në dispozicion për të gjithë klientët CloudyHost.com                                                      

PHP 7.3

PHP 7.3 është update-imi më i fundit i gjuhës skriptive, pasi zhvilluesit vazhdimisht bëjnë ndryshime dhe përmirësime. Versioni i fundit i PHP sjell një numër ndryshimesh.

Avantazhet e PHP 7.3

Shpejtësi dhe Performancë

Nëse faqja po punon me versionin më të vjetër të PHP-së, kalimi në versionin më të fundit do t’ju jap përfitime të menjëhershme të performancës. PHP 7.3 është 31% më i shpejtë se PHP 7.0. Ky përditësim sjell shpejtësi të performancës në mënyrë të jashtëzakonshme.

Faqet që ngarkohen ngadalë mund të çojnë dhe në humbjen e klientëve potencial, pasi ata do të kalojnë në një shërbim më të shpejtë.

Siguri

Një arsye tjetër themelore pse PHP 7.3 është e rëndësishme, është për sigurinë e faqes tuaj WordPress. Versioni më i fundit i PHP-së siguron që faqja juaj të jetë e mbrojtur kundër sulmeve online.