.chat Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .chat Domains

In this digital age, it’s easy to connect with and talk to people from across the world—and chat rooms make it possible. Whether they are used to connect with strangers, find people with similar interests, or just communicate with friends, chatting platforms can benefit from the .CHAT domain.

Why choose a .CHAT domain?

  • Chatting websites, software, and related businesses can form a trusted community of individuals and companies with similar interests.
  • Stay in touch with family