.com Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .com Domain

It’s really that simple. .COM is the standard for businesses, blogs, social networks, and every other website under the internet sun. It’s the extension that people expect to see in an address bar.

Why choose a .COM domain?

  • .COM is the top-of-mind domain extension for those looking to bring their business online.
  • As of Q4 2016, there were over 120 million registered .COM domain names on the web.
  • .COM has had 100% operational accuracy and stability for more than 15 years