.cruises Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .cruises Domains

Millions of people vacation on cruises each year, generating billions of dollars of revenue across the globe. Now there’s a New Domain extension that caters directly to cruises, cruise guests, and any related service.

Why choose a .CRUISES domain?

  • Catering, furniture, live entertainment, mechanical work, travel agents, and marketers are among the businesses and services connected with the cruise industry. All can take advantage of a .CRUISES domain name.
  • There are no restrictions on .CRUISES domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.