.dance Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .dance Domains

Dancing is all about self-expression, and now there’s a specific domain extension for taking your passion for dance online. Dance studios, choreographers, and anyone else interested in dance can take advantage of a .DANCE domain name.

Why choose a .DANCE domain?

 • .DANCE is the easiest way for dancers to carve out a unique online stage. A .DANCE domain instantly brands your website as dance-focused.
 • Dancers looking for a big break can use .DANCE to create a credible, relevant website to showcase their skills. Established professionals can use .DANCE to create even more opportunities and exposure.
 • The market for .DANCE is growing rapidly. Dance studios are a $2 billion industry in the United States, and shows like “So You Think You Can Dance” have Facebook pages with more than 7.5 million likes.

How to use your .DANCE domain

 • PROFESSIONAL DANCERS
  With a .DANCE domain you can share videos and show off your dance experience.
 • PERFORMANCE TROUPES
  Traveling dance shows can announce tour dates and sell tickets with a .DANCE website.
 • STUDIOS
  Studios that offer dance classes can use a .DANCE website to find new clients.
 • DANCE GEAR OUTFITTERS
  Whether your eCommerce of choice is character heels or hip-hop clothing, using the keyword .DANCE in your URL can help you be discovered by the right customers.