.date Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .date Domains

Are you looking for true love or looking to get organized? Either way, .DATE is the perfect domain to meet your website’s needs. Online dating services can stand out with a unique domain that fits their brand, and websites that offer calendar or date-keeping services can take .DATE in a different direction.

Why choose a .DATE domain?

  • Online dating websites can stand out from the crowd with a domain name specific to their services.
  • Or, history-centric or calendar websites can use .DATE to give web visitors and idea of what their website is about.