.dating Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .dating Domains

Online dating is hugely popular, with a large percentage of new relationships forming online. The .DATING domain extension allows you to brand your dating site with domain that’s instantly recognizable and relevant to your audience.

Why choose a .DATING domain?

  • Advice columnists and bloggers can use .DATING as a new destination for their dating tips. Businesses can register a .DATING domain for special promotions, like singles nights or Valentine’s Day events.
  • There are no restrictions on .DATING domain name registrations. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.