.dealer Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .dealer Domains

Show website visitors that you’re an authorized dealer with a .DEALER domain. Businesses that adopt the extension can enjoy instant credibility with their audience as a member of the seller community. From art to vehicles and more, .DEALER pairs perfectly with businesses that sell goods and services.

Why choose a .DEALER domain?

  • .DEALER is available to anyone to register and is suitable for a wide variety of industries. It’s a great choice for any business that “deals” in goods or services.
  • All .DEALER domains are available for a flat price, with no additional markups on keyword-rich premiums or letter-letter domains.
  • Increase your credibility with .DEALER so customers know that you operate a legitimate business that they can trust.