.dental Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .dental Domains

Many dental patients go online to research their options for dental care or to find a new dentist, and a .DENTAL domain name gives your dental business a branded, recognizable online home.

Why choose a .DENTAL domain?

  • Dentists, hygienists, insurance providers, and any other individual or organization related to the dental field can benefit from a .DENTAL domain name. It makes it easy for patients and customers to identify a website as dental-related.
  • There are no restrictions on .DENTAL domain names. Anyone can register for any purpose.