.DENTIST Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .DENTIST Domains

People research everything online before making a decision, whether it’s stores and restaurants or medical and dental services. The .DENTIST domain name gives dentists a unique and memorable place to market their services and make it easy to get found online.

Why choose a .DENTIST domain?

 • The great thing about a .DENTIST domain name is that it instantly announces your profession and the services you offer. A firstnamelastname.dentist domain speaks volumes compared to a similar .COM or .NET.
 • In addition to registering your name as a .DENTIST domain, you can also combine locations and keywords, like denverchildrens.dentist or seattlecosmetic.dentist.

How to use your .DENTIST domain

 • DENTAL PRACTICES
  Take advantage of having a great keyword right in your URL by using .DENTIST for your website.
 • DENTAL SCHOOLS
  Show students your area of expertise by using this relevant domain name.
 • HEALTHCARE PROVIDERS
  Help clients find in-network dentists through a domain that’s dedicated to meeting dental needs.
 • JOB SEEKERS
  Dental school graduates can create a standout online resume with a yourname.dentist domain.