.dev Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .dev Domains

The long-awaited .DEV domain is now available for developers everywhere. Showcase all of the interesting things you build as a developer with the .DEV domain. Create a portfolio of your greatest accomplishments to show potential clients or employers, offer industry insight on a blog, or share your favorite tools and programs with others.

Why choose a .DEV domain?

  • Take advantage of a niche domain space that offers a higher level of security than standard domains.
  • Connect with employers or clients by showcasing your experience, proficiencies, and most successful projects.
  • .DEV is an open TLD, so it’s available for anyone to register.

Additional Registration Requirements: Please note that .DEV is intended to be a secure namespace, so all potential .DEV domain owners must secure their website with an SSL certificate. .DEV can be purchased just like any other domain, but the connected website will not work properly in browsers until HTTPS has been configured for the site.