.digital Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .digital Domains

There are endless uses for the word “digital.” It can be used as part of a business name, as a description for downloadable music, or as branding for an artist. No matter how you define “digital,” you can turn it into a .DIGITAL domain name.

Why choose a .DIGITAL domain?

  • Many graphic artists and design firms use “digital” as part of their business name, so a .DIGITAL domain name is a perfect solution for creating an online presence: yourname.digital or businessname.digital.
  • There are no restrictions on .DIGITAL domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.