.discount Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .discount Domains

The .DISCOUNT domain extension makes it easy to create websites or landing pages specifically dedicated to your business’ coupons, sales, discounts, and other specials.

Why choose a .DISCOUNT domain?

  • .DISCOUNT domains can also be useful to businesses that brand themselves with the word “discount,” like auto parts stores, dollar stores, and furniture retailers.
  • There are no restrictions on .DISCOUNT domain name registrations. Registration is available to everyone, and the domain can be used for any purpose.