.engineer Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .engineer Domains

Engineers are well-respected and highly-educated professionals, and now there’s a domain name that’s specific to the engineering industry. .ENGINEER is a great option for individuals building an online hub for their engineering careers, or for firms and organizations that want to brand their online efforts with a domain name that’s specific and memorable.

Why choose a .ENGINEER domain?

For engineers creating portfolio or “About Me” websites, there’s great availability for firstnamelastname.engineer domain names—much more so than firstnamelastname.com.

Instead of building a site from scratch, you could forward your .ENGINEER domain name to your LinkedIn profile, or to a profile on an engineer-specific website.

.ENGINEER domain names could also be useful to colleges and universities, engineering societies and networks, and any other entity involved in engineering.