.PW Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .PW Domains

.PW is the Professional Web. As the first new TLD of 2013, .PW is helping individuals and businesses across the world find great names to establish their online identity.

Why should I register a .PW domain name?

Owning a good, memorable domain name is a very important part of taking your business online. As the the internet grows, it is harder to find quality domain names using other major TLDs. .PW provides you with short, generic and first-choice domain names at $8.99 to create a credible online presence.