.TL Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


The .TL domain is the new ccTLD (country code top level domain), and the Internet country code for East Timor (also known as Timor-Leste).

Why choose a .TL domain?

Register a .TL to demonstrate your personal or business interest in East Timor.

Localized domain names demonstrate commitment and legitimacy.

About .TL Domain

The .TL domain name presents a great opportunity for local and international companies wanting to represent their business in East Timor. Local domain names give your company a professional image, which demonstrates proof of your commitment to local customers. By targeting this local market, you can maximize your company’s revenues.

There are limited restrictions on .TL domain name registrations
The restrictions for .TL domains are content based. They may not be used for any purpose that is obscene, indecent or spam-related.

More Information
Timor-Leste NIC: The .TL Registry