.TV Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .TV Domains

TV is the ccTLD for Tuvalu, but it has become popularity because of its associate with television and video content. Most television networks have registered .TV domain names.

.TV is great for branding a website as video-related, and for creating aliases for YouTube channels, Vimeo channels, or specific online videos.

If you already have a website with a dedicated video page, register a .TV and forward it to your website—it’s a great way to give your videos a memorable, catchy domain name.

Why choose a .TV domain?

Show the world that you have rich media content

Create URLs for your YouTube and Vimeo channels

Brand your content with .TV