.TW Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .TW Domains

The .TW domain is a ccTLD (country code top level domain) for the country of Taiwan.

Why choose a .TW domain?
Register a .TL to demonstrate your personal or business interest in Taiwan

.TW is popular in Taiwan for both personal and business websites.


The .TW domain is extremely popular in Taiwan, and most of the websites using .TW are held by entities connected with this country. The domain is used for both personal and commercial sites.

If your company has a presence in Taiwan, or is looking to grow business there, registering a .TW domain may be a very important step. By having a .TW domain, you are showing your company’s professional image and that you value the Taiwanese market.

There are certain restrictions on .TW domain name registrations
Registration regulations vary depending on the second or third level domain. For more information regarding these restrictions, please refer to the links below.

More Information
TWNIC: The .TW Registry