.equipment Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .equipment Domains

.EQUIPMENT is a generic TLD that can suit any business that focuses on equipment sales or rental.

Why choose a .EQUIPMENT domain?

  • As a New TLD, .EQUIPMENT has great availability. For instance, you could register a business name (yourcompany.equipment) or an equipment category (e.g., farming.equipment or sports.equipment).
  • .EQUIPMENT could also be useful for equipment review blogs

.EQUIPMENT is a generic-term TLD meant to broadly encompass many different marketing needs. .EQUIPMENT might be perfect for sports equipment rental facilities, farm equipment retailers, construction equipment review blogs, and any other business that sells, accesses, reviews, or buys equipment in any market sector. EQUIPMENT adds a relevant and searchable term to a domain name, making any business more visible and easier to recognize from a consumer standpoint.