.exchange Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .exchange Domains

The .EXCHANGE domain name has multiple uses. It could refer to the stock exchange, currency exchange rates, or simply the trading of goods and services. However you define “exchange,” it can be used to create a memorable domain name.

Why choose a .EXCHANGE domain?

  • .EXCHANGE could be useful to small businesses like pawn shops, consignment boutiques, and thrift stores—especially if “exchange” is in the business name.
  • There are no restrictions on the registration and use of .EXCHANGE domain names.