.expert Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .expert Domains

A .EXPERT domain name is a unique way to add a sense of professionalism and expertise to your website. You could use it as the new destination for your personal page–like yourname.expert–or use it with a specific keyword or phrase, such as socialmarketing.expert.

Why choose a .EXPERT domain?

  • What makes you an expert? Maybe you’re great at DIY projects or an ace philanthropist. .EXPERT gives you a new namespace to showcase your skills and knowledge.
  • Anyone can register a .EXPERT domain name, and the domain can be used for any purpose. There are no restrictions.