.family Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .family Domains

Bring together your online community with a domain extension that puts family first.

Why choose a .FAMILY domain?

 • .FAMILY can be used by families, groups, organizations, or businesses that want to connect with a broader audience.
 • Give your business or product a human touch by using a domain that inspires faith in your purpose or mission.
 • Share your family’s story with a website that explains your ancestry, family tree, and more.

How to use your .FAMILY domain

 • FAMILIES
  Create a web space for you and your your relatives to share news, pictures, and to stay in touch.
 • COMPANIES
  Show your business’s close-knit bond by using a domain extension that indicates care and compassion.
 • ANCESTRY/FAMILY TREE SITES
  Show website visitors what your specialty is with an domain extension that is descriptive and engaging.
 • NONPROFITS
  Demonstrate your commitment to your cause and illustrate the sense of community it builds with a .FAMILY domain.