.fan Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .fan Domains

The .FAN domain is ideal for anyone passionate about sports, celebrities, hobbies, entertainment, or the arts. Connect with others who share the same interests as you, and bring loyal fans and followers together in one relevant namespace.

Why choose a .FAN domain?

  • Connect with superfans of your company, team, or brand by using a .FAN domain as your branded links shortener on social media
  • Use .FAN as the go-to domain for those who want to share their love of a sports team, hobby, or company
  • Sell sports merchandise or other niche products on a site that brings in fans of the branded merchandise you offer