.farm Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .farm Domains

.FARM creates a dedicated namespace for farmers, agricultural engineers, buyers, and anyone else involved in the farming industry. Businesses, groups, and individuals can all register a .FARM domain, as it’s an open New Domain extension.

Why choose a .FARM domain?

  • With improving technology like GPS, soil analysis kits, an online storefronts, the farming industry is becoming for technologically advanced all the time. .FARM is perfect for discussing and sharing new farming techniques.
  • There are no restrictions on .FARM registrations. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.