.financial Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .financial Domains

The .FINANCIAL domain extension allows you to create relevant, memorable, and branded domain names for the financial industry. It’s a great way to market your services to a specific audience and stand out from the competition.

Why choose a .FINANCIAL domain?

  • .FINANCIAL is particularly useful for businesses that have the word “financial” in their name. Examples: lincoln.financial or commonwealth.financial
  • There are no restrictions on .FINANCIAL domain name registrations. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.