.fit Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .fit Domains

Fitness is huge right now: Between clean eating trends, innovative workout routines and an emphasis on living a healthy lifestyle, the industry serves as a huge opportunity for business owners and fitness enthusiasts. No matter if you have a small fitness blog or run a large scale company focused on health and wellness, .FIT will greatly benefit your website.

Why choose a .FIT domain?

  • Health and fitness blogs can appeal to their direct audience with a domain name that defines their subject matter.
  • Gyms, fitness centers, and personal trainers can achieve better SEO by integrating a relevant keyword into their URL.
  • Companies that sell fitness equipment, training supplements, or workout clothing are also a great match for the .FIT domain.