.fitness Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .fitness Domains

Personal trainers, gyms, CrossFit enthusiasts, and any other individual or business involved in fitness should consider a .FITNESS domain name. It’s a great way to add unique branding to your fitness website.

Why choose a .FITNESS domain?

If you’re a personal trainer, try registering yourname.fitness rather than yourname.com. .FITNESS domain names have great availability compared to .COM or .NET, and they’re often more descriptive than a generic domain extension.

.FITNESS is an open domain extension with no restrictions. Anyone can register for any purpose.