.fyi Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .fyi Domains

What’s happening in the world? You can keep website visitors up to date on the topics that matter to you with a .FYI domain. Whether it’s company updates, breaking news, or just a way to keep up with family and friends, .FYI is a great platform for staying informed.

Why choose a .FYI domain?

  • Businesses and websites can create a .FYI landing page for a newsletter or blog.
  • News sites can use .FYI to convey to web visitors that they provide breaking news and information.
  • .FYI can also be used for businesses or individuals to answer commonly asked questions or to inform their audience of a new topic.