.games Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .games Domains

Why .GAMES?

Did you know the word ‘games’ is one of the most-searched words online? Why not make that word a part of your domain name with .GAMES? Perfect for gaming sites, game storefronts, arcades, tip and shortcuts forums, and any other game purpose, .GAMES offers a multi-functional domain extension option for one of the most popular industries on the Web.

How to use your .GAMES domain

 • GAMING COMPANIES
  Allow fans to keep up with the latest news and game releases with a company website that defines your industry.
 • VIDEO GAME PLAYERS/STREAMERS
  Passionate about live streaming, reviewing, or talking about games? Use a .GAMES domain extension to easily direct viewers to the right place.
 • RECREATIONAL SPORTS LEAGUES
  Share schedules, scores, and more on a league website that uses a .GAMES ending.
 • BOARD GAME ENTHUSIASTS
  Review and recommend board games to others with a .GAMES domain name or sell them in your own eCommerce store.