.garden Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .garden Domains

.GARDEN is a New Domain name that specifically caters to gardening businesses and communities. Gardeners can use a .GARDEN domain name to gather online and share gardening techniques and ideas, and businesses can use .GARDEN to brand their online presences for their specific industry.

Why choose a .GARDEN domain?

  • .GARDEN domain names are great for gardening supply retailers, greenhouses, landscaping companies, and any other individual, business, or organization that is involved with gardens and gardening.
  • .GARDEN domain names aren’t just for creating websites. You could register a .GARDEN domain name and forward it to an existing website or social media profile, or you could create a new email address with your .GARDEN domain name.