.gent Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .gent Domains

.GENT is derived from the city of Ghent in Belgium (which is “Gent” in Flemish). As one of the oldest known cities in the world, Ghent is a home to several historical sites and thousands of people. Those who live or work in Ghent can now use the .GENT geodomain to establish their presence in the ancient city.

Why choose a .GENT domain?

  • Individuals or business owners can create a concrete presence in Ghent by using a geodomain that informs visitors of their origins.
  • The domain can also be used to advertise the city as a tourist destination.
  • .GENT can also be used creatively to create interesting URLs, like pa.gent, a.gent, or sar.gent—or you can keep it classy by using .GENT as a shortened version of “gentleman.”