.green Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .green Domains

As a globally recognized term, green represents environmental awareness, sustainability, and social good. Companies and individuals that advocate working towards a greener, better world can use the .GREEN domain as a sign of their commitment to the cause.

Why choose a .GREEN domain?

  • Sustainable businesses can make a favorable impression on their customers with a .GREEN website, and send an important message about their values.
  • Nonprofits and other organizations that work towards better sustainability can define their niche and demonstrate authority in their field with .GREEN.
  • DotGreen’s partnership with The DotGreen Foundation and EarthShare, registrations of the domain will benefit programs that work for the advancement of sustainability initiatives.