.GRIPE Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .GRIPE Domains

If you’re unhappy with a product or service, .GRIPE is a perfect place to voice your opinion. It empowers consumers to speak out against questionable business practices, and gives individuals a platform for expressing themselves.

Why choose a .GRIPE domain?

  • You could use .GRIPE to create a forum where you can discuss your opinions and gripes with like-minded individuals.
  • There are no restrictions on .GRIPE domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.